ΑλΕξανδρος ΙβανΙδης 
Συγγραφέας  

Καλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα μου!

Από τον Ιούλιο του 2016 κυκλοφορεί το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο ‘Ποσό Έλληνας είσαι;’ , και περίπου τον ίδιο καιρό είμαι ανταποκριτής και συνεργάτης της ομογενειακής εφημερίδας ‘Ελληνική Γνώμη’. Επίσης συμμετείχα τον Δεκέμβριο του 2017 στον πρώτο πανελλήνιο διαγωνισμό θεατρικού έργου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε) μ’ ένα μονόπρακτο.

Αυτή είναι μόνο η αρχή του συγγραφικού μου έργου και σκοπεύω να σας ταξιδέψω στους κόσμους που δημιούργησε το μυαλό και η φαντασία μου. Εκεί, παρέα με τους ήρωές μου, θα προβληματιστούμε και θα νιώσουμε τις αγωνίες, τα πάθη και τις ίντριγκες που θα προκύψουν.

Η αγάπη μου για τη συγγραφή είναι αστείρευτη! Τυχαίνει πολλές φορές να ξυπνήσω μεσάνυχτα και να γράψω. Η προσπάθειά μου συνεχίζεται με πολλή αγάπη και σεβασμό!

Πηγή έμπνευσης μπορεί να είναι το πέταγμα ενός σπουργιτιού ή ακόμα και η σύριγγα με την οποία τρυπάει τις φλέβες του ένας ναρκομανείς. Επίσης και το ερωτικό κοίταγμα μιας κοπέλας. Τα πάντα μπορούν ν’ αποτελέσουν πηγή έμπνευσης, άλλωστε, ο κάθε συγγραφέας βλέπει στον κόσμο πράγματα που οι υπόλοιποι δεν μπορούν να δουν και τ’ αποτυπώνει πάνω στο χαρτί. Η ματιά του γίνεται ο καθρέφτης του κόσμου στον οποίο ζούμε και μέσω μιας ιστορίας μυθοπλασίας μπορούν οι πάντες να δούνε τον κόσμο από τη ματιά του συγγραφέα.


 

Όταν γράφω έχω τρία πράγματα στο μυαλό μου.

  

  

·       Την αγάπη μου για τη λογοτεχνία 

 

·       Η αγάπη σε ανταμείβει πάντα!

 

·       Τη σκληρή δουλειά